geng bloggers

Friday, 15 June 2012

AkU , MeReKa & SEmeStER 2

:::assalamualaikum ,selamat petang, salam 15 jun 2012..:)) pejam celik, pejam celik, dah abes dah sem 2..sob2..:(
 sedih kot...mstilah sedih...kalausem depan same2 lagi x pelah, ni ade yg dah berpisah dah..yelah, ade yg same tu adelah..tapi 2,3 sbjek je..tu pun yg major moral punye, yg lain x same dah..huhu..nk wat cmne, minat lain2..ade yg amek BA, BM, GEO dan EKO..so, berpisahlah kn..nk jmpe mkn2 same2 pun, erm..x taulah bile wei..


::: yelah, bila dah same2 sokmo,mkn sokmo same..*kedai pun yg tu jelah..haha!, manenye x rase, msti akn ade sedkit terasa tau bila dah jauh2..teringt yg tu, teringt yg ni..oyooo!!~~ knp kite kene berpisah? *cewaaahh..ayt x leh bla! haha..





::: x pe2..x pisah mne sgtlah, esok2 jumpelah ..nk citer kan,  tadi bas mmg lmbt gilesss smpai ..time nk pegi pun lmbt, time nk balik pun lmbt...beselah, pokcik2 x kelek semaye lagi..hihi... agak kepanasa jugalah..dah smpai ke bas..ape lagi, sesi rebut x rebut pun jadilah, yg waktu nk pegi tu  xpe lagi, ni yg nak time balik ke kolej tu..haha! ada cinderella kelantan dah tercicir kasut kat tngga bas..kau ade?haha! adoilah...xpe2..to semua memori..haha!


:::..huhu..so, lepas je abes exam yg bolh dikira sebagai subjek killer  x killer tu, apee lagii....fiiiuuuuu....menuju ke destinasi yg mmg mnjadi tmpt utama dan kegemaran kami lah..*restoran ku lihat hijau* haha!


::: sampai dah abes sem saya x tau, ape nme sebenr kedai tu, pnggil kedai hijau, sbb set meja makn dye wrne hijau pokok pisang gitu...mmg menarik tertarik kau mmg debommm lah..hihikk..:))


::: hari ni syok skit lh nk makn kan..sbb lusa nk balik, gune duit jgn x gune..huhu...mse sblm exam tu, dah set dh nk mkn tu nk mkn ni, semua yg bnyk2 lah...alek2 smpai kedai, nasi goreng kg+telur mata ngn air barli ais ye..haha! tulah menunye...agknye tokey pun msti ingt, *x bosan ke bdak ni mkn nsi goreng tiap2 hari..biarlah abee wee...:P


::: dalam sempat menunggu menu tu, aikss...org popue..kalau x bergmbr, x soh...jom beb, *pandang sini semua* *senyummmm* *peaceee* *bebas* haha! ni lah dye..x kesah dah ke org sekeliling..huhu..


tgk! hijau..waktu ni x ramai lagi org...so, buat muke selambe lee..hiih..:)) *eh, pic saya xde, tukar! haha
mne boleh pic kite xde..msti nk jugak! hehe...:p
ce tgk muke mun..haha! beriee..:P

sblm berpisah ngn tentera kami a.k.a pen G..:p

us! * G-Generation! :))) *nxt year pun G-Generation jgk kah? haha..
mereka mmg suke memakan masa yg lama tuk bergmbar..:)) *macam2 aksi kan..:P
ni hasil dye..di depan KHAR, slps smue perut kenyang!

mcm bese, tukar shif ngn k.khty..huhhu..:)))
:::semoga ukhwah yg kita bina kekal hingga ke akhirnya...semoga segala salah n silap selama ni kita telah maafkn antara satu sama lain..semoag kita semua, peroleh kejayaan dalam exam tuk tahun yg pertama buat kali pertamanya..next year dah tahun kedua~~! so, hargailah usia muda anda..eh? tetibee...haha! ape2 pun, wish all the best! don't try to forget each other k! gudluck moralianss!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...