geng bloggers

Friday, 22 June 2012

MaK, aPC & SimPLySIti

::: assalamualaikum w.b.r dan salam jumaat buat semua penduduk2 bumi sekalian...
pergh! cuti yg sgt sekejp je rse...dah jumaat dah...hari tu rasenye baru je ahad, ni dah nak jumpa ahad balik dah...= ='


::: xpelah, cuti ttp cuti...seyesly, sbrnye x nak pun update blog ni, tapi sbb ada idea kan...so, bukaklh laptop jap..update n update! nak ceritalah kan...hehe..meh sini semua pnduduk2 bumi sini baca...






::: hari selase hari tu kan..haaa...mak ajak lah teman dye pi amek Anugerah Perkhdmatan Cemerlang (APC) kat MS Garden kat kuantan...so, memndngkan saya ni anak yg baik *angkat bakul jgn x angkt..haha..so, temanlah mak....kene bangun awal ni...*walpun sy MEMANG SOKMO BANGUN AWAL...xpe2..:P sbb nk bertolk awal kan...takut lambt lah wei...kuantan kot..2 jam tu...


yeah! you deserved it mom!


:::: so, dh smpai kat sane tu...bace lah kan buku tentatif prgram tu, adelah senarai2 penerima anugerah...tet tet tet.eh? ade nama ust ruzlan lah...eh? ade nme ustz wan sa'adah lah, eh? ada name ustzh kamariah lah..eh? ada nama cikgu foziah lah? eh? haha~~ *cikgu foziah tu mak den..^^ sy mmg bertuah sbb beljar dgn guru2 hebat..


::: so, dah dpt habez mjlis tu kan...ade lah mkn2 skit..sempat lah jmpe ngn ustzh kamariah ngn ustz saadah salam2 smua...nk jumpe ngn ustz ruzlan..tapi..tapi...tapi...segannnn lorrr...huhu...brp kali nk sapa dia..tapi..tapi..tapi....tak tercapai akalku.rase nyesal lak..x taulah ustz ruzlan perasan ke x saya ni..hrp2 taklah, sbb nnti tkut2 ust fkir saya x nk tegur dye pulak..bkn x nk, tapi sbb mse tu ramai sgt org..semua org2 JAIP..ust pun borak2 ngn kwn2 dye gk..so, fhm2 lah hihi... ^^'


::: dah hbes smua tu kan, mmndgkn kami pegi dgn van sekolah, so, mak mntklah ngn pakcik tu nk jln2 jap, nk cri barang..so, mmndngkn megamall sebelh je kan..ape lagi...let's mama!huhu..


::: jalan2 punye jalan...mak ckp nk beli 'olay', erm...so, pegilah guardian...tapi...haha! mak, baik beli smplysiti mak..hoho...mak pun, ye? iyeee mak~~ mak pun ape lagi..sprt biasa, smpliysiti mmg ada pkrja dye, so dpt pnjlsn dri budak tu *budak? haha...biarlah..mak pun beli...mak siap beli perfume smplysiti tau..haha! kelass...aq pun x dek lagi...ingt nk belik jugk..mk mmg sruh amek je, tpi, ckp kt mak, x pelah mk belnje ya bnde lain je, sbb nnti ya nk beli yg perfume xclusif punye..huu
tapi seyes! perfume dye mmg wangi.....~~~~~


bau perfume ni mmg wangi..yg ni plg wangilah...yg hijau second..ingt nk beli yg tu..tapi x  pun..alah, mak punye aq punye jgk...hahaha

haha~! mmndngkn aq x amek perfume, aq amek set yg ni..mmg sakan...bak kate mak..amek jela..lalalaa....
::: sy mmg berani cakaplah yg produk SS ni, mmg kebanyakannya fans2 tokti yg beli..sape yg x fans pun, kalo beli pun sbb anda nk cube..betul wei...sbb harga dye mmg agak mahal...mmg telan air liur lah nengok harganya...huhu...mcm saya sndri, ye saya mmg akui, sy beli SS sbb nama siti nurhaliza...klo x nme tokti, hek...x belinye..haha


:: tapi bkn nama semata2 tau...sbb produk dye mmg berkualiti..sy berani bat ngn korang tuk cuba set dermagic yg moisturiser ngn serum dye...mmg ok sgt! sbb saya mmg gune..mmg tujuan utama dye nk bgi mood happy n release stress..dn dye sgt berkesan...korng akan sntiasa happy spnjg hari...tapi phm2lah, mmndgkan hrganya sgt mahal,saya sgt menimbang2 untuk gunaknnya..haha~ tapi malam mmg wajiblah..siang2 x yahlah...peluh...mmbazir je..haha~!


::: sy tgh tnggu tokti buat mmbership card SS ni, dpt lah gk diskaun bagai skit..kalau x..mmg kene beli runcit2lah...x sbr nk tnggu roadtour strsnye, sbb compactpowder yg thun lepas dh nk abes dah..huhu...* nk beli pun tnggu roudtour taw...bru dpt jmpe tokti..sbb klo nk g konsert...erkk..mmg x lah kot...^^


*model kekanak SS * memoire dgn sayf...:P

time nk bkk beg tulah, budak kecik ni dtg..^^

raja lentokkkkk ..haha~~
::: saya sgt sarankan anda untuk mncubalah rduk SS ni..korng akan puas hati...sy x beli sgt pun set2 mekup..sbb sy buknlah jenis bermakeup sgt, stkt bedak ngn eyeliner je kot...pun cukup...:)))) slmt menyokong produk tempatn~~ ^^'





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...