geng bloggers

Thursday, 28 June 2012

andA & GulA2 DulU..:))

::: assalamualaikum semua~! sgt terasa diri ni dah mengembang yang amat bila cuti dah msuk mnggu yang ke-2 ni..haishh..x boleh jadi ni..haha~~ *abaikan sjkp berat badan sndiri..:p


ala tomei2..:))
::: mmg sekarang ni mood makanan je...so, hari ni saya nk imbau balik fav korang and saya sndri time kecik2 dulu..x taulah klo korang x gemor kan...^^
rase2nye gula2 ni ade je, tapi sbb kita nk mkn yg baru je, so kekadang mmg yg lame dah dtinggalkn...:(


ha! gule2 ni mmg sedap...dalam dye warne wrni kan...pstu ad sekali yg cam tepung tu..kan3.?? korang ingt x ni? :p

ini!! seyess dah lme giless x mkn...haiyaa...

ni pun gegule ke erin? *eh, hehe...bukn ni kacang..saya pnggil kacang doremon, korang?

ayaa...smarties ini sudah lme maa x mkan..klo nk kasi kat orng msti pilih kaler..haha

saya teringat gule2 udang ni sbb tgk citer 'pelangi kasih', huhu...bestt woo!
::: sbrnye bnyk lagi gula2 yg jadi fav kita, tapi nk mncari kat uncle google ni susah, sbb x ingt name..haha..~ so, yg ni lah je yg mmpu..


*p/s : selamt berbuka puase bagi yang berpuase..:))

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...