geng bloggers

Friday, 8 June 2012

best sangat ke?

::: helo! annyoo sayo..<--- betul ke cenggini? haha~! tolong! fans2 korea jgn marah...dah x reti, nk buat cmne..haha! jnji sebut betul, oklah tu..lalalal~~


::: anda peminat korea? peminat k-pop? *erkk...pebende k-pop2 ni...haish..jgn dikutuk2 k-pop depan fans2 depa...dapat penampar tanpa bayar kang baru tau..haha..~! 


kamsamida..~! ^^ 


hensemm...!! *kalau pelakon ma'sia buat gaya cenggini cmne? haha! mesti macam *erk! pekene mamat ni..kan3?? :P
::: seyesly, saya...x berapa minat korea..TAK BERAPA ok! bukn x minat lngsung..yela..amek hati kan...lalala..hihihi...betullah..minat jugak...helo, kalau setakat park jing suk <-- wujud ke mamat ni? haha..~! yoona, jesica..eleh..org kenallah..haha..


see! comel kan yoona!

tapi, kalao korng suruh saya cari yg mane satu yoona kat sini..erm2 jap..*nth! haha!
::: bukan ape..kat rumah mmg ade peminat korea..along ke? x lah..mak! ye mak kite minat korea awakk! haha...hurm..kalau kat astro tu, kan ade channel 393 kan.. hurm...mmg kalau mlm2, x layan der citer2 melayu ni...korea...smpai nanges2...ye, itulah cikgu foziah bt yusop, mlm2 tgk citer korea smpai nanges2..haha! kalau x record citer fav dye, hurm...esok mak tak masak! hahaha..beng!


citer ni! best3! mse midsem hari tu, x habes lagi..tapi, rsenye dh hbes kot..harap2 along x buang lagi yg record2 tu..:D -yes captain!-

teka citer pe!? ni, sape yg tak tau ni, hurm..x taulah..femes kot...RUNNING MAN! helo! mak kite tgk ok! mak siap ckp  lgi, gary2, *amboi mak, kenal dah semua...running man ni sedp record bnyk2 pastu tgk strght je..:D
::: best jugak sebenrnye, tapi x larat kalau jenis cerita yg pnjg2 tu, makk aii. jenuh nak tnggu habes..kalau yg pendek sgt tu, alaah, nk habes dah ke..sejujurnye, citer korea yg saya pernh tgk, urm, yg zmn2 hingus2 dulu yg femes2 tu, kompem2 lah 'winter sonata', 'autumn in my heart', <-- yg ni yg dulu2 femes kan.. yg era2 dah k-pop smkin naik ni, muncul2 lah citer2 comel mcm ' full house', ' boys over flower', sassy girl', ok yg ni saye tau...yg lain, klo org lain citer, saya angguk je..konon2 pernh tgk..^^


suke tgk citer ni, sbb hero dye...! heroin dye cam umie aida pun boleh..^^

wooo! ni citer kalao nanges, x sah!


hoyeah! cite  ni best gak! best tgk umah depa je..nak umah camni..bukak2 langsir, nmpk laut...^^


::: kalau penyanyi..urm...seyesly, kenal nme kumpulan je..tapi kalau muke, yg paling cam sampai sekarang,bab kate org, mmg x akan bertukar, mesti hero winter sonata..aduhh...hensem kot! wiieee...tapi klo sekarg ni, adore hero boys over flower tu, alah, yg rambut kerinting2 kat depan tu..yg ala adeorg post kt fb mcm rmbut burung unta tu..haha! lawak ok! analogi dye same je..hihi..kesian, 


::: kalau sebut, 2pm, 4 minits, rain, <--hensem! *wink3..^^ urm, girl generations, kumpuln apa yg ramai tu, yg lagu sory2 tu..erm..ha! super junior..tu jelah..kalo yg lain, kenal2 sbb member ramai sgt minat..jadi kenal2 gitu jelah..layan je kan..@_@


seyes! sorang pun x kenal! haha~~


::: kalau duk ngt budak2 minat korea ni..urm...mmg mengangguk dan senyum jelah..kalau nk sampuk pun..*ha'ah kn, comel, hensemm wei yg tu..* <-- ayt smpuk yg tak tau  dan konon2 bagi sokongn kat depa..haha!


selain running man...strong heart mmg lawak! sbb apa saya tau prgram ni? sebab mak..haha!


::: minat lah sape pun..<-- ayt standart, supaya org x kutuk aq..haha! betullah..*seyes ni...minat lah sape2 pun, jnji korang bahagia...hihi..x bolehlah kita ckp, jgn mint lah wei..x boleh2..nnti kene ke kita..ha! baru tau..sbb tu sy x leh sgt nk mcm 'eleh, mnde lah korea'..sbb nnti depa kata kat saya, *eleh, mnde lah sgt ct! haha! amekaw! nk jawab ap! toing3....^^


hensemmmmm!! cop! nk yg ni~!


::: tapi, walaupepun, korea mmg comel2...lebih2 lagi Yoona, comel sgt kot dye.., tapi siti lagi comel...sory! haha~~! *nak jugk siti dye erin tu...*haha! suke hatilah..:p


::: kpd peminta k-pop, minatlah...m-pop xnak..? m-pop comel2 jgk! hahhaha! *yurkks! plislah..ni satu lagi..*nk bercerita dah ni..haha..kalau kita rasa kulit kita putih cam depa, kaki panjang cam depa, kurus cam depa, muku bujur cam depa, rase cute kan..bolehlah, nk tiru..tapi kalau sebaliknye dari kenytaan2 di atas..ayoooo! tak yahlah..org nk muntah, x jadi nk muntah tau! haha~~ eii..haha~~~


ni pulak yg pompuan..adoillaahh~! rosak2..*letak nme gula2, konon2..haha~! mls tulislah..huhu


see! ni lah yg nk jadi ala2 k-pop tu.~~! helo!! org nk mkn lolipop pun x selera lah..huhu..*ops!


::: pesanan buat kawanku munirah, atik, liyana, kienah,asma tolong jgn terjebak ye cam dyorng ni..ahha~! malu aq beb! ahha~~


::: ada gak citer2 nak gi korea...nak gi pulau nami..pergh! tempat winter sonata buat penggambaraan kan? ha! nak3~! dari seakrng kumpul duit! ok set!


 yelah, nk jugak kan merasa tgh jalan2, tibe2 daun luruh..~ bunga   sakura jatuh atas tudung ke..haha~!* verangan x abes2..^^

               cantiknyee..~~~! ini, kalau dah pegi sane, x ingt rompin dah ni..haha~!~
::: oklah dah nk isya'.~! kalau minat kat ct, boleh gak tweet2 salam maghrib..kalau minat korea? kalau minat jessica? selamt maghrib jessica jugakah? haha! ok bye! :P
*Jgn marah! gurau2 senjeeee...ngee..:D





 ::: selamatlah ye tgk  pic2 hero2 yg hensem yg menjdi pujaaaaaannnn hatiku..lalalala..saya nk empat2..jgn sebok! haha~!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...