geng bloggers

Friday, 8 June 2012

aksi comel tokti! :D

::: assalamualaikum...!  hari ni saya buang masa skit dengn mengupdate blog, beselah, baru lepas exam psiko kot..sgt ringn kepalaku..baru boleh bernafas..ngee..:D


::: rasenye korang2 yang #sitizoners mesti cam kalau pic2 dct yg ni...apa yg membuatkn saya sangat kagum dgn tokti ni, sbnrnye, dye sntiasa senyummmm....jarang kot kalau kita tgk pic2 pose tokti yg dye tak senyum..ada! tapi jarang..~!


::: jadi kat bawah ni, antra pic2 tokti yg dye senyum + gelak + memek2 yg sgt cute! homeyyy~! *pengsan*!


senyum~~

gelak~~

senyum gelak~

gelakkk~~

gelakkk~

 
gelakk

senyummm yg sgt comel!

eh? yg ni nth! haha~!
baru separuh...jap2..ade lagi maa~~! haha! comel kan? ngeee..:D


see! senyum lagi!

ni mmg gelak sakan ok!
ok comel!


adorable!

hoho..somell~!

       
ini pun! wiee~

erk! ni tak tau..ahha~!
::: tunggang langgang kan saya atur pic ni..haha~~ xpelah...jnji korang dpt tgk sume ya udah sii...hihi....^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...