geng bloggers

Friday, 8 June 2012

geram!

::: mood tgh geram.~! sgt ok! tadi...tgk kat group sitizoners...ada sitizoners post vdeo tokti mse jadi juri untuk maharaja lawak mega..smua sedia mklum kn tokti antara juri kat progrm tu selain drp, chefwan dan ala, x ingtlh sape yg pemain bola sepak tu..hee..:D


::: masalhnye bukn nk citer pasal program tu..tapi nk citer pasal komen2 kat youtube yg diberikn untuk tokti..cet! sgt kurang asam! kurang ajinomoto! kurang kaki ayam! semua kurang! sangat BIADAP lh boleh dikatakan..


::: saya bukn nk bela sgt tokti tu, tapi mslhnye budak tu dah melampau sgt! helo! dye punye bckground utube pic tokti separuh b***l kot! dye edit bdan sape x taulah..nmpk sgt budak ni mmg gile plus x snonoh kan! mmg lah! haishhh~~


are you?
::: molek2 mood den baru habes study psiko, alek2, ish2...mls nk berie kan..kang kata over airen..helo! pemint mne x marah kot, tgk artis dye dibuat sebegitu rupa..*cecehh ayat! haha~ betullah..cuba bygkn klo tokti tau? ha! ta ke kesian kat dye! hopefully dye tak tau..


::: malas nk tulis entry pnjng..saje nk lepas geram je..*suke hatilah..blog kite..:P
tak nak bagi link kat korang! x nak bagi tau korang yg mne satu vdeo maharaja lawak mega yg mnjdi punca kekegeraman aq pada budak BIADAP tu...taknak!taknak!taknak!jgn mintak..*eleh, padahal dah kasi dah kat sitizoners kat twitter..lalala~~~



p/s: kemarahan saya sgt membuak2 selepas tgk pic bckground utube budak tu..hishhhhhhhhhhhh!!! dush! beng! amekaw! beng4!!! pheewww...:P


p/s lagi: dah2..haha..~! dari duk marah2 budak yg tu, tak dapt pahala pun kan..haha! beng! *tau pun...baik layan zikir terapi dari hafiz hamidun ni..ok! 2 ni antara fav ku! 






hurm...yg lain2..korang search sendri lah yek! gud night! wsalam..:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...