geng bloggers

Sunday, 31 March 2013

2 down, 5 to go...hahaha


:::: hahahahhahahahahahaha
tu je caption untuk entry ni..
lu pikir lah sndiri..
hahhaa


Saturday, 30 March 2013

heyy! that's mine!

:::: assalamualaikum...
tengok! kretip kan?

sangat kot!
ayooo..ni lukisan ape ek? 3D? 4D? ke tak berD dah?
A jelah kn..hik3




can you see this?


::::: assalamualaikum...
ini bukan cerita seram..
ini cerita menghargai keindahan ciptaan Allah..:D
nampak? 
heeee........



Friday, 29 March 2013

haha...macam betul jugak


::::: assalamualaikum...
sekadar hiburan..:)






















\







:::: faham ke idok kome2 ni?

Wednesday, 27 March 2013

kesian baby tu =__+

::::: assalamualaikum..
tidur dah ke?? alaa! lekslah! awal lagi..*okey, dah kul 1.09..agk lmbt jgk..:p

:::: tengah duk belek pakcik google dan blog2 org kan..ha! okey, ni yg mampu nk kongsi...kesian ada, lawak ada, x sampai hati nk tgk ada, x boleh bla pun ada..!


:::: tengok baby tu! yg dalam tong cat tu...ya ampun....kesiann sangat! yg belakang tu pun bahaya sgt...makk aiii..no komen..

korang? jgn buat cenggini...safety is our priority...k :)
kalau x mampu pun...ermm...jgn lah bahayakan anak2 n isteri2 ..eh? hehe...

Monday, 25 March 2013

jom ke era allahyarham tan sri p ramlee...

:::: assalamualaikum..
smlm x update blog sebab ralet sangat tgk citer arwah p ramlee..heee..:D
semalam ahad kan? bangun tido jee..terus ngadap laptop...ha! bukan laptop sendiri yg pastinye, laptop housemate..*tq haousemate sy yg baik hati..erkk* depa tgh masak...kita borrow2 lah kan..heee...=__=


:::: pagi2 je, entahlah tetibe ternyanyi..*wahh, ternyanyi tu ayat..ngeh3* lagu, filem pendekar bujang lapok tu..alah yg ni... " malam bulan di pagar bintang...lalalal~~' tau x? korang ni,,apebende yg tau nth..:p ni..ni....


ha...dah ingat dah? bestkan...pastu sambung lagi...lagu ni pulak...ni lagu yg pebret sungguhlah..


kah3...filem ni kelakar sgt....labu labi...

:::: sungguhlah wei...citer allahyarham tan sri pramlee ni mmg lagend betul...tgk berpuluh2 kali pun, tetap ketawa, tetap gelak, tetap senyum....semualah....beza kan ngn citer sekarang....tgk sekali dah bosan..=,='

::::: oklah...ni lagu peberet yg terakhir...sentimental jap k...


::: dan nak dijadikan cerita..semalam, satu hari, saya dah habeskan 4 buah citer beliau...

1 ) ibu mertuaku <-- citer ni mmg best part, sape kassim selamat? lawyer ke? majistret ke bla3..
2) antara dua darjat <--- xde dialog yg ingat, tapi lagu2 dlm biter ni best!
3) ali baba bujang lapok <--- x yah ckp lah kan, yg ni mmg bestlah! 
4) labu labi <---- haha! nak cari kayu punye pasal, sume watak muncul!

:::: 2 hari lepas (23.4.2013) genaplah pemergian allahyarham ke rahmatullah...sedekahkan al-fatihah k..semga cerita2 arwah yg bawak manfaat dan faedah, dijadikan panduan, yg x baik, dijadikan sempadan..al-fatihah..



Saturday, 23 March 2013

kau ingat kau erra fazira?

:::::: assalamualaikum...
wep! korang x earth hour ek? nmpk sgt x menyokong kerajaan...eh? haha....

:::: lupakan2...balik pada tajuk..ok, ko ingat ko erra fazira...?? wah3...ratu cantik ke?
:::: alkisahnya bila saya di kelas silat tadi *silat dowh! mampu? * :p
tgh duk duduk kejap...adalah si pompuan2 ni duk mengomel lah kan..pompuan kan..


::: dia borak ap nk tau...*weh, aq mmg x puas hati betullah, mmg x boleh terima lah awek dia tu, x lawa langsung! * ok...saya pun buat2lah pandang kiri, kanan, belakang sbb nk nengok lah rupa org yg bercakap tu...ok...dah dapat jwpn..=__=

::: see! kita nk kutuk orang, tapi terkutuk diri sendiri...adoilah.. lainlah muka kau mcam erra fazira nk ckp org tak cantik langsung kan?? ops! saya x cakap dia x cantik...tak ok...comel belake dehh...ciptaan Allah..:D

:::: kesimpulannye, cengginilah..kita, ye kita..maksudnye *pompuan*, laki diam! mmg mulut kita ni kdg2 lepas skit, lbih2 lagi kita putus cinta ngn laki tu, pastu laki tu ada awek lain, pastu kita tgk muke awek dia mmg x leh bla!haha..cenggitulah...

jadinye..laki tak tinggalkn awak kalau dia rasa awak cantik..helo!cantik bukan pada rupa paras..kalau ada itu bonus..yg penting, hati ma..

:::: jadinye, check balik diri tu..okey, okey..doa2lah dapat jodoh yg baik..dan hargai ciptaan Tuhan..:)




Thursday, 21 March 2013

bersyukur..

::::: assalamualaikum...
tahniah2 kpd adik yg amek result spm pada hari ni..ada adik blogger tu, dpt 11A..congrats ye dik..

:::: jadinye, kita berbalik pada tajuk bersyukur..erm, sbnrnya bukan nak citer pasal spm pun..tapi nak cakap pasal bersyukur sbb anda ada adik beradik yg sangat best!d best ever siblings lah kan? 


:::: kadang2 kita mungkin jeles ada org tu ramai adik beradik pompuan, boleh share citer2, boleh share baju2..sume lah kan..saya ada kawan, yg adik beradik dia ada ramai sgt..dan adik beradik pompuan dia ramai, laki pun ramai..siap ada kembar lagi..seronok kan? lngkap lah, ada abang, ada kakak, ad adik laki, ada adik pompuan, perfect! 

::::: tapi perlu kita compare kan adik beradik kita dgn adik beradik org lain? x kot..x perlu, we should appreciate what we have..tu kan Allah yg kasi, saya bersyukurr yg amat sgt sbb saya ada 3 org je adik beradik..ada hikmah lah tu Allah kasi 3 je, dan saya sorang je pompuan, dan ada 2 abang..

:::: saya bersyukur sgt sebab saya ada abang yg sgt2 penyayang..penyayang abang ni bukanlah dgn kata2...tpi dgn perbuatan, dgn apa nasihat, apa yg dia bagi,,enough..apatah lagi, bila saya ada abang yg sgt jaga adik dia ni..jaga mcm mana? jaga lah..along x akan kasi saya kuar tanpa sarung kaki..see? bestkan? along mmg jaga aurat saya..nyah pun mcm tu..*nyah-angah* hehe, nyah pulak, mmg x suka saya pakai ketat2..atau lebih sng, pakai baju atas bont**..faham kan??


kah3...penangan abang2 kan....saya mmg 'lelaki' tu..ganasss!

::: jadinye, saya rasa sgt bersyukur dan bertuah, sbb abang2 saya mmg jaga saya, jgn msj dgn lelaki..sbb dia tau lelaki ni mcm mana..*lelaki kan??haha* dia cakap, kalau ada lelaki yg nak *kalau ada lah..haha!* terus bagi tau dia..jgn simpan2..sbb dia tau apa yg lelaki nak...

:::: along kalau sy pakai tudung pendek skit...aishh...dia nmpk pelik dah..*sy x pakai tudung labu mcm ustzh pun, cuma tudung bawal yg bidang labuh je* hehe..mcm tudung 45 tu kan..dia perasan dah..awat pendek sgt ...dia tegur..time tu sy rasa macam...*ya Allah, terima kasih sbb bagi aq abang2 yg mmg jaga aku* 

tak perlu dgn kata *i love you, along sayang awak* tapi kalau ada, lagi best kan..haha..xdelah, lgipun mmg x bese pun..huhu...tapi cukuplah dgn tindakan abg2 kita yg sangat jagakan adik dia yg sorang ni..


malam akad nikah along...sumpah sedih along nak kawen time tu...

:::: sangat bertuah...along ngn nyah mmg terbaik! walaupun along dah kawen, nasihat along x pernah pun benti..sama lah mcm saya, along lmbat solat sbb asyek tgk tb, saya tegur, sbb adik beradik kan..kita nak adikberadik kita masuk syurga ngn kita, x salah pun tegur...nyah bgn lmbt solat, sy kejut dan sebaliknye...nyah kalau kejut, mmg ganas...haha!


:::: jadi kesimpulannye, istimewanya adik beradik kita tu, kita yg nilai, nilai dari aspek apa, biarlah dari aspek keluarga islam kan...mudah2han, adik beradik kita, tegur salah kita,  tegur aurat kita, tegur solat kita, tu yg kita nak..dari ada adik beradik yg x kesah dgn aurat x guna jugak kan??

::: bersyukur dgn adik beradik yg ada, jgn comparekan...cukup hargai apa yg awak ada...tu sume Allah yg kasi, bukan menteri keluarga dan pembangunan yg kasi..huhu..

:::: along, nyah...birhday korang x lama lagi kan?? erm2...cukup lah baju2 palembang yg ya beli tu sbgai hadiah ye..haha...

Wednesday, 20 March 2013

sedihhh..@.@

:::: assalamualaikum....
gigit sakit lagi....lagi...lagi... nthlah berapa hari ni....

:::: alkisahnya bila budak sakit gigi ni tak boleh makan mende yg selama ni dia makan... dan gigi atas ngn gigi bawah gadu lagi, nak buat cmne...x boleh nk gigit ape2 lah...sedihh..



:::: tadi lepas buat 2p( kajian untuk subjek u) lapar weii! ckp kat members, kalau korang nk makn, kene cari kedai makan yg ada nasi air, atau bubur..kalau x, cari lain..haha demand kan? nampk x kat situ, baru sakit gigi tu, kalau sakit lain, entahlah..huhu..tapi, nasib lah kan..kedai yg terdekat tu (depa pun x larat nk cari kedai lain, sbb sume dah letih) ada nasi bubur...tinggal sebungkuih je tau...mmg nasib...

:::: mmg ala2 baby lah...*kengkonon!* bile tgk makanan member2..mak aii....nyum2....yg paling best, bila harga makananku hanya RM 1, depa sume RM 5-6 lebih sorang, tu belum masuk air lagi tu...sakan naa...


nampak?? nampak tak! tengok...sedebuk lauk kat pinggan masing2....


bila dah sakit gigi tu, sedar diri lah kan..ha! amekaw...bubur kosong saje mehhh......*air tetap sejuk kui3*

::::: nampak kan beza..rasa tersisih sangat..pastu kan, dah habes mkn tu, depa tambah lagi, gi beli goreng pisang lah, beli rojak buah lah...airghhh!!! sngat tak terliurrr pun...

:::: dahlah hari ni kolej ada pasar malam...lagi merana nengok nye..stress! haha...tapi beli jugk...beli lah sup, yelah nk mkn ngn bubur...*bungkus bwk balik bubur dr selangor* haha

::::: ni lah kan, baru Allah tarik nikmat sekejap je..dah bnyk merungut..huhu...takdelah, mne ade merungut...sekurang2nya, yg sakit ni sbb nak mem'BESAR' lagi...huhu...

::: doa2 lah gigi saya cepat skit surut, x larat nk cari bubur tiap2 hari....rasa dah x sabar nk gigit peha ayam dah ni..*padahal baru 2 hari x makn ayam, dah bebel cm mak jemah*

:::: akhirnya, ermm...erm...semoga gigi saya sihat sembuh...amin...hehe...:DDD

Tuesday, 19 March 2013

sakit gigi mehhh.......

::::: assalamualaikum...
lebih baik diam dari berkata-kata, lebih baik diam daripada menyebabkan gigi anda rasa nak kene gerudi...urghh..

:::: alkisahnya bila gigi bongsu nak tumbuh...ouch! it's really hurts! *ececeh...geli pulak kengkonon bi kan...haha..


::::: ni dah kali ke 3 lah, tapi tahanlah skit..waktu first2 dia nk tembus gusi tu..mak aihhh....mmg parah, pegi klinik kot! ha! mmg sengsara dan merana...mane x nye, dah tua2 baru nk tumbuh gigi...gusi pun naik menyamph tua2 nak ada gigi baru....haha

:::: jadinye, ginilah...makan! ooo...lapar...naseb baik ada makn tgh hari tadi..tgh hari tadi molek je gigi atas dan gigi bawah boleh bertemu dan berkenalan, ni, dan2 dekat kul3 tadi..haa, dia buat hal dah..bergaduh! x leh nk kapit2 dah...tu yg x leh nk makn tu...tadi roomate buat mee pun, bahan je..telan..tp still lapar, buat nestum pulak...tapi lapar lagi mehhh.....

::::: nak kata x suka, dia tetap tumbuh sendiri..x leh halang dah...jadi, my wish, esok gigi atas ngn bawah dah berbaiklah ye...sbb esok nak makan! xnak mamam....sob2...



::: mengadu kat mak, mak cakap, takpelah sakit sekarang, nanti balik umah tak sakit, sebab kalau ya sakit kat umah, ya x leh buat keje umah....*oh mak! hahaha


Monday, 18 March 2013

jom balik ke zaman kanak-kanak

::::: assalamualaikum..
selagi kita boleh update, mehlah kita mengupdate ye...

:::: alkisahnye bila tengok youtube, dan cari lagu kanak-kanak..zaman kita dulu2lah, budak2 zamn sekarang, maunye dema nak dengar lagu2 dulu, dema nyanyi lagu ' gangnam style' cinta centon, bla2...kita yg x pernah mem'besar' ni, nyanyilah lagu ni..

lagu ape?? ni.ni..


haha..kalau korang perasan lah kan, penyanyi ni...lirik dah betul dah..tapi bila time part nyanyi tu...

lagu tiga kupang, saku penuh padi, enam ekor burung, masuk dalam kuali,
bilE sudah masak, burung nyanyi sajE, tentu sedap makan, beri padE rajE, 

haha...naseblah ye, dah namenye orang melayu...semua yg sepatutnya 'A' di belakang, jadi 'E' sumnye...comelll sgt! kelakar pun ade..ce dengar molek2 tau!


yg pon pon pon pon pon pon pon pon pon...ni mmg pebret lah kan...

banyak lagi kan lagu2 yg best...yg game2 pun bnyk gak...ala yg sekarang ni buat lagu tu..
putih2 melati ali baba, merah2 delima meaw2..
sekarang??
putih2 melati, merah2 delima, siapa yg baik hati, pastiku terima..
kreatif sungguh!

::: kalau nk kengkonon orang putih skit...ni ha!


ini pun x abes hafal kan?? sudahlah! mengaku saje dong!..

selamat kembali ke zaman kanak2 sekejap...sekejap je..:p

pau ke pou?

::: assalamualaikum
selamat malam..kalau orang putih, gud eveninglah..selagi tak tidur, selagi tu x gud night depa..

::: nak share tentang game yang terhangat termangat di android? hangat ke? hangatlah untuk orang yg suke bersenda menda di hp memasing

alkisahnya bila kwn2 saya suruh, suruh ke?? haha.. adalah yg menyuruh, yg x suruhnye pun ade jugak..donlod game pou! pou..mule2 ingtkan pau! kuih pau tu..nyum2..pau kelapa..haha

jadinye, donlod punye donlod..imgtkan duk keje jaga pou tu je..alek2..oke ada game yg best..game yg sgt keanak2 anakn..hihi

pou ni kene jaga, jaga makan, jaga tidur, jaga main2..sume kene jagalah..sume org kengkonon nk letak lah nama pou masing2..ada yg nama, cikibam..kengkonon comel kan.? haha..tapi, nama pou saya 'nai' je..*nak jugak nama!* haha..

nai..ye nai..kawan cina saya name dia nai, so tribute untuk dialah..wakakaka! okey ape..ada x kawan korang letak nama korang? xdekan..so kirenye sy ni sweetlah.ahakkks!


nai di kala kotor dan busuk..haha


oke, kalau mata sembab cenggini, maknenye dia ngntuk! kuat tidur sungguh..ikut sapelah...-,-


okey...nmpk x fat burner tu..tau ape fungsi dia..ha..jap...



ha! nampak tak nai tengah kumpul lemak ni, nampak x gelebeh badan nai ni..gelii kot! jadinye, fat burner tu lah  fungsinye..kuruskan balik..geli lah tgk nai gedebeh..


nai, yg sedang tidur...dalam iman..haha
:::: the real nai?? haha! nak tengok ke? erm2...nantilah...nanti dia segan..haha!

:::: so, nak cakap, sebenarnye geli alh tgk nai gemuk..imeant nai karton ni, nai the real x pun..

:::: jadinye, kalau orang gemuk? mcm kita? haha! org x suke lah kan...tu lah, kalaulah ada fat burner jual kat kedai runcit, maunye beli tiap2 hari...huhu

::: selamat menjaga pou masing2 sape yg ada pou!

Amazeme!

::::: Assalamualaikum...:D

 ' putih-putih melati, 
   merah-merah delima,
  bangun pun tengah hari,
  bakal suami mana nak terima. '

ha, dimulakan dengan rangkap pantun yg sikit pun tak terasa..haha 
tapi2...saya bukan nak cerita tntg lagu ni...saya nak share dgn anda semua pembaca..*tolonglah baca* huhu

AMAZE ME! you amazing guys! haha.. okey 'amaze me' ni kiranya macam jual baju2 online gitu..tapi bukan baju je..long dress, long skirt, peplum, jacket n bla2...bnyklah...mementingkan kualiti dan gaya, 'modest, trendy, affordable women outwear' so, terang benderanglah untuk girl2 kan..hehe...:D


okey..saya bagi skitlah gambar apa yg dijual ek..:D 



Peplum




Korean Jacket 




Lycra Palazzo (high quality lycra)




Long Sleeve Cotton Maxi Dress




Peplum 





Collar Peplum 


:::: see! cantik kan?? sebenarnye kebanyakan baju2 kan atas ni bnyk yg dah sold out...laku sangatlah weeii...kalau berminat... cengginilah..bagi tau saya,, saya bagi tau kak zura ..sape kak zura?? okey, kak zura lah pengusaha 'amaze me' ni..okey...tak pun, korang boleh like page 
facebook 'AMAZEME' like je,,boleh lah tau mne yg sold out , tak sold out kan...oke...clear?


ape2 lah kalau berkenan bolehlah terus contact kat admin dia lah..admin dia tu kak zuralah..okey2...sgt affordable lah untuk mcm kita2 ni..:D

saya sekadar berkongsi je apa yang patut dikongsi...kalau tak suka, jangan kutuk, sebab nanti jadi pengutuk...okey!

 sharing is caring, caring helping, helping is loving...oke!

selamat menelek2 yg mane berkenan..:D 


Sunday, 17 March 2013

gelak jom!



1. KERJA RUMAH
Seorang guru sedang bertanyakan kepada seorang anak muridnya.

GURU: Ali, mengapa awak tidak membuat kerja rumah yang cikgu beri ?

ALI: Emak saya beritahu saya supaya tidak buat kerja rumah

GURU: Mengapa emak awak berkata begitu ?

ALI: Kerana semua kerja rumah emak saya yang buat.

ini singa lain..hehe..

3. TAK BERANI CURI
Di zoo, sorang pekerja dimarah ketuanya.

Ketua: Apsal kamu tak kunci kandang singa ni semalam? Bahaya betul.


Pekerja: Tak perlu risau, boss, mana ada orang berani nak curi singa ni.

4.PECAT
Majikan : Kamu di pecat!

Pekerja : Tapi saya tidak melakukan apa-apa!!

Majikan : Itu lah sebabnya mengapa kamu di pecat…

5. ATOK SIAPA LEBIH KUAT
Tiga sekawan berusia 5 tahun bercerita tentang kehebatan datuk masing-masing.

Eman : “Datuk aku kuat…. Kalau bertanding silat, tak pernah kalah.”
Emon : “Datuk aku lagi kuat. Dia pernah tumbangkan seekor kerbau yang tengah mengamuk.”
Eman : “Datuk kau kuat tak, Emin?”
Emin : “Aku rasa datuk aku lagi kuat daripada datuk kau berdua. Dah 20 tahun dia tinggal dalam tanah, sampai sekarang tak keluar-keluar lagi.”
Eman dan Emon : “Ye laaa…. kuatnya datuk kau.”

6.PUNCA KEMATIAN
Dam!! Pintu pejabat sebuah hopital dihempas. Seorang doktor muda kelam kabut masuk, menggelabah puyuh, jumpa doktor senior.

Doktor Senior : Kenapa ni?
Doktor muda : (Termengah-mengah memberitahu) Saya dah buat silap masa isi borang kematian pesakit.. Habislah.. Matilah saya..

Doktor Senior : Silap macam mana pulak?
Doktor muda : Saya tersain nama saya kat punca kematian..

7. 3 BULAN LAGI
Selepas 25 kali mencuba, akhirnya Dol lulus temuduga. Tapi sebelum meninggalkan bilik temuduga, pengurus kilang memberitahu.

Pengurus : Untuk permulaan, kita bayar kamu RM5 sejam. Tapi lepas 3 bulan, kami naikkan gaji kamu kepada RM7 sejam. Setuju?

Dol : Setuju, bos..

Pengurus : Kalau macam tu, bila kamu boleh mula kerja?

Dol : 3 bulan lagi, bos..

8.SEDARA KITA
Pada suatu petang, seorang ibu membawa anaknye berusia 4 tahun bersiar2 menaiki kereta.Dlm perjalanan, si ibu membunyikan hon.

Anak :Naper ibu bunyikan hon & sape org tu?
Ibu :Tu sedara kite,kenalah hormat.

Dlm perjalanan seterusnya mereka terserempak dengan seekor lembu yg nak melintas lalu si ibu membunyikan hon.

Anak :Tu pun sedara kite ke???



sumber :  http://blogslucumenarik.blogspot.com

stop lagu

::: assalamualaikum....
ingatkan entry 'awak' tadi dah jadi entry yang terakhir dah..tapi housemate saya telah membuatkan saya nk update satu lagi entry

:::: airen, ganggu lah nak dengar youtube kat blog tu sbb lagu ct ...<--- lebih kurang cengginilah..
hahhah~~~ ohmaii kak shila.....boleh stop mehhh....haha...selak saya ngn roomate (mun) gelak...makk aiihh...


:::: ok kak shila...nampak tak yg ni?? nampak?? tak nampak?? pakai spek sekarang! haaa....kenal simbol 'play' dan 'stop' kenall??? ha! 

:::: adoilahhh....kak shila ni mmg lawak! baiklah...sila stop lagu ct kalau nk dengar lagu youtube dlm blog saya..hihi....

::: semoga terus jadi follower tetap saya..wakakka....:D

awak!

:::: assalamualaikum...
ye awak! awak yang baca! jangan sesekali bezakan saya dengan dia...saya, saya! dia, dia! awak? awaklah!




:::: kita suka sangat buat perbandingan....eh, knp ko mcm ni..bla++, dia x pun...bla+++
plislah...perbezaan stiap orang tu kan okey ape...kalau sume same...uuuuu....xde lah indahnye persahabatan...ececehhhh....

:::: hargai kawan yg ade...sbb susah derr nk cari yg sedia ada...kalau ada, mesti x same dgn yg dulu kala....senyum selalu..hargai kawan anda...okey...nak bagi lagu kawan lah..jap!



::: enjoy d song!

beberapa situasi membuktikan anda forever alone

asslamualaikum....

Setiap orang mesti ada satu tahap dalam hidup forever alone.. tipulah kalau tak pernah rasa keseorangan..kesunyian...tipuu..tipu...mesti ada...

tapi jangan risau...syokk ape sunyi2...tapi kalau memalam tu sunyi..bahaya jugak...karang ada pulak...*cikk...cik...cik nampak anak saya tak cik...( <--sape ingt dialog horrow movie mane?? jeng3..

jadinye...hari ni saya nak lah share beberapa situasi forever alone....selamat terasa..wakakka

sudah2...haha

sedihh kot....ingtkn nak makan sekali..haha

jangan buatlah wei....kalau forever alone sekalipun...haha


sadis sungguh kalau ada yg sampai cenggini....


sedikit terasa lah yg ni...hahhahhah~~
:::: ada tak part korang..ade.?? yg mne?? tau2...forever alone..kompem sume situasi kat atas kan...haha..

:::: sebenarnye, tak de pun istilah forever alone ni..takde...sbb apa...ALLAH kan ada...kalau korang rasa mcm xde sape yg sayangkn korang, hello! salah k...mak ayah ade..tu yg sampai call berkali2 tu..hehe...

:::: jangan sedih..ape2 je perbuatan kita, percakapan kita..balik pada Allah...Allah sayangkan hambanya..percaya tu...so, xde istilah forever alone k..tu semua istilah org barat saja meehh.....;p

sumber blog..:: blog abang saya...tk nak bagi link..haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...