geng bloggers

Tuesday, 19 March 2013

sakit gigi mehhh.......

::::: assalamualaikum...
lebih baik diam dari berkata-kata, lebih baik diam daripada menyebabkan gigi anda rasa nak kene gerudi...urghh..

:::: alkisahnya bila gigi bongsu nak tumbuh...ouch! it's really hurts! *ececeh...geli pulak kengkonon bi kan...haha..


::::: ni dah kali ke 3 lah, tapi tahanlah skit..waktu first2 dia nk tembus gusi tu..mak aihhh....mmg parah, pegi klinik kot! ha! mmg sengsara dan merana...mane x nye, dah tua2 baru nk tumbuh gigi...gusi pun naik menyamph tua2 nak ada gigi baru....haha

:::: jadinye, ginilah...makan! ooo...lapar...naseb baik ada makn tgh hari tadi..tgh hari tadi molek je gigi atas dan gigi bawah boleh bertemu dan berkenalan, ni, dan2 dekat kul3 tadi..haa, dia buat hal dah..bergaduh! x leh nk kapit2 dah...tu yg x leh nk makn tu...tadi roomate buat mee pun, bahan je..telan..tp still lapar, buat nestum pulak...tapi lapar lagi mehhh.....

::::: nak kata x suka, dia tetap tumbuh sendiri..x leh halang dah...jadi, my wish, esok gigi atas ngn bawah dah berbaiklah ye...sbb esok nak makan! xnak mamam....sob2...



::: mengadu kat mak, mak cakap, takpelah sakit sekarang, nanti balik umah tak sakit, sebab kalau ya sakit kat umah, ya x leh buat keje umah....*oh mak! hahaha


2 comments:

Annyss Aleeya said...

sakit gigi memang sakit sangat. sampai xleh nk buat keje. tido jee. haha.

Miss 'S'_ Gelakcute said...

kenapa x pergi hospital????
takut nak p hospital ehhhhh?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...