geng bloggers

Sunday, 17 March 2013

beberapa situasi membuktikan anda forever alone

asslamualaikum....

Setiap orang mesti ada satu tahap dalam hidup forever alone.. tipulah kalau tak pernah rasa keseorangan..kesunyian...tipuu..tipu...mesti ada...

tapi jangan risau...syokk ape sunyi2...tapi kalau memalam tu sunyi..bahaya jugak...karang ada pulak...*cikk...cik...cik nampak anak saya tak cik...( <--sape ingt dialog horrow movie mane?? jeng3..

jadinye...hari ni saya nak lah share beberapa situasi forever alone....selamat terasa..wakakka

sudah2...haha

sedihh kot....ingtkn nak makan sekali..haha

jangan buatlah wei....kalau forever alone sekalipun...haha


sadis sungguh kalau ada yg sampai cenggini....


sedikit terasa lah yg ni...hahhahhah~~
:::: ada tak part korang..ade.?? yg mne?? tau2...forever alone..kompem sume situasi kat atas kan...haha..

:::: sebenarnye, tak de pun istilah forever alone ni..takde...sbb apa...ALLAH kan ada...kalau korang rasa mcm xde sape yg sayangkn korang, hello! salah k...mak ayah ade..tu yg sampai call berkali2 tu..hehe...

:::: jangan sedih..ape2 je perbuatan kita, percakapan kita..balik pada Allah...Allah sayangkan hambanya..percaya tu...so, xde istilah forever alone k..tu semua istilah org barat saja meehh.....;p

sumber blog..:: blog abang saya...tk nak bagi link..haha

2 comments:

ieda said...

hahahaha..mcm terkena kt diri sndri la pulak,huhu

Airen Surayya said...

:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...