geng bloggers

Monday, 18 March 2013

pau ke pou?

::: assalamualaikum
selamat malam..kalau orang putih, gud eveninglah..selagi tak tidur, selagi tu x gud night depa..

::: nak share tentang game yang terhangat termangat di android? hangat ke? hangatlah untuk orang yg suke bersenda menda di hp memasing

alkisahnya bila kwn2 saya suruh, suruh ke?? haha.. adalah yg menyuruh, yg x suruhnye pun ade jugak..donlod game pou! pou..mule2 ingtkan pau! kuih pau tu..nyum2..pau kelapa..haha

jadinye, donlod punye donlod..imgtkan duk keje jaga pou tu je..alek2..oke ada game yg best..game yg sgt keanak2 anakn..hihi

pou ni kene jaga, jaga makan, jaga tidur, jaga main2..sume kene jagalah..sume org kengkonon nk letak lah nama pou masing2..ada yg nama, cikibam..kengkonon comel kan.? haha..tapi, nama pou saya 'nai' je..*nak jugak nama!* haha..

nai..ye nai..kawan cina saya name dia nai, so tribute untuk dialah..wakakaka! okey ape..ada x kawan korang letak nama korang? xdekan..so kirenye sy ni sweetlah.ahakkks!


nai di kala kotor dan busuk..haha


oke, kalau mata sembab cenggini, maknenye dia ngntuk! kuat tidur sungguh..ikut sapelah...-,-


okey...nmpk x fat burner tu..tau ape fungsi dia..ha..jap...



ha! nampak tak nai tengah kumpul lemak ni, nampak x gelebeh badan nai ni..gelii kot! jadinye, fat burner tu lah  fungsinye..kuruskan balik..geli lah tgk nai gedebeh..


nai, yg sedang tidur...dalam iman..haha
:::: the real nai?? haha! nak tengok ke? erm2...nantilah...nanti dia segan..haha!

:::: so, nak cakap, sebenarnye geli alh tgk nai gemuk..imeant nai karton ni, nai the real x pun..

:::: jadinye, kalau orang gemuk? mcm kita? haha! org x suke lah kan...tu lah, kalaulah ada fat burner jual kat kedai runcit, maunye beli tiap2 hari...huhu

::: selamat menjaga pou masing2 sape yg ada pou!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...