geng bloggers

Wednesday, 13 March 2013

apabila tokti dah bertudung penuh...:)

::: assalamualaikum...selamat malam..selamat petang..selamat pagi....*sangat tak ikut turutan kan?? hehe...
alkisahnya pabila dato' siti nurhaliza aka tokti dah bertudung litup....dah lame dah kot cite ni...kalau dalam kalangan fans #sitizoners lah, boleh dikatakan citer ni dah basi...huhu..ape2 pun...pembaca blog saya ni bukanlah semua yg sitizoners kan..?? so, saya nak sharelah...share...share gambar tokti dah bertudung litup....hehhe..comelll sgt kot....


 ni lah hari pertama tokti pakai tudung....genapnya usia beliau 34 tahun...:D


yang ni pulak macam gambar pertama dia update kat instagram yang dia dah fully hijab..:D












ha...ni latest ni....sakni baru...comell kot...:D


:::: oklah...sumber2 ni semuanya dari instagram tokti sendiri...#ctdk follow lah beliau...yg lain2 jugak..ada dari PA dia...kak rozi...

:::: ape2 jelah yg kita buat..firstly, niat...kene betul...kalau buat sbb orang lain, dapat pahala sbb orang lainlah...bkn atas niat Allah...x sedap kan cenggitu...tapi i'm totally confident yg datuk siti mmg dah bersedia untuk betul2 berubah lah....alahh..chill lah...tokti baru nak mula kot...jgn lah kutuk dia bagai...give her space...insyaAllah, satu per satu dia perbaiki lah ap yg kurang...

p/s : sebagai peminat doakan..:D doakan..:D doakan..:D kalau kita kutuk...kita pengutukk..deal??
selamat malam....mimpi indah..jgn lupa amalkan sunnah2 nabi sebelum nak tidur k...wasalam..:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...