geng bloggers

Sunday, 3 March 2013

I'm back!

Assalamualaikum......
wahhh~!!! rasa macam..macam nak lompat2 je sbb boleh update blog balik...hoyeah!
kenapa lama x update? walaupun korang x tanye kan...saya jawab je..^^

1) tahun lepas, saya sem3...ye! sem 3, pindah kolej baru..koleh LEGOLAND! mampoo? xkan..haha..~~ xdelah...sebenarnye, kolej tu xde wifi pun..kalau nak pun, dekat cafe..kejadah wei nak pegi cafe semata2 untuk on9..ngeh3..x lah kot..dahlah jauh..blog den belah selatan, cafe belah utara, jauh lebih kurang 500 meter..kot..-,0 jauhh! x kan ku bazirkan lemak2 ku ini..haaiihh....

2) yelah, bile dah takde tenet, semua x jadilah...cuba bygkan..kitorng duk kolej tanpa tenet siang dan malam...agak susah nk buat eseimen sbnrnye..jadi, bila fikir2 balik..eseimen pun susah nk buat, nak turun cafe pun malas..x kan nak update blog kot..x berbaloi lah..nnti org kata apa pulak kan..'lu, xde tenet pun, blog rancak..belom tenet  ada lagi..eh? eseimen siap??' ha! mampos...x ke naye..@_@

3) tapi sebenrnye..masa sem3 tu..x bnyk citer menarik pun..eh! banyak kotT! banyak giler..start dari sec week lagi..fuhhh.! bnyk lah...sem plg bnyk aq jumpa tokti.!hehe...lala~~ riangnya dalam hati...oooo.... *feeling sendiri..tapi tulah...tenet xde..x leh wat pe2 lah...-,-

4) malas! ye..sgt malas..malas nk duduk,,malas nk nulis, malas nak mikir..mals jalan pegi cafe.,malas kurangkn lemak..semua malaslah..tapi, kalau rajin...pheuww...sekejap jer wei...sup sap sup sap..dah smapi cafe..hehe..

jadinye....itulah sebabnya...xpe2..ada hikmak kot x update blog ni..ap dia? ehhe...biarlah rahsia... tapi tulah..tgk lah sem ni..hey3...saya dah sem4 okey..dah besar, dari dulu dah besar..tapi ni lagi besarlah..bukan badan ok...ilmu...ececehhh...2-2 lah..huhu....so, insyaAllah lah...bila dah rajin2..sbb mals sgt nk aktif blog ni...sbb xde org komen pun..haha..blogger x femes looorr...haha..

oklah...ha! tengok2...kalau dah ada tenet, gini lah jadinye...dulukan...xde tenet..kul 10.30 mmg kompem dan dekat alam fairytale dah..ni tidak...kul 11.40 dah ni...tu lah.....tutuplah kolej tenet! haha...

oklah...jumpa lagi, sblm tidur basuh kaki, amek wudhuk, pakai wangi2 skit..* ha, saya suka pesan kat org sebenrnye, kalau sebelum kita tidur, ape kate, pakai lah skit perfume extra skit..tidur kot...mesti nk lena..losyen skit...kata nak lembut tgn..haha.., pastu ingtkn diri tu, dah solat isyak belom? ewah3...sesuka korang, solat lah isyak..biarpun dah pkul 12 lmlm...dan terakhir, baca doa...mintaklah ap2 yg baik..nama pun doakan...mesti baik2 punye..:))

selamat malam...assalamualaikum...




palembang dan saya?? tebaik! luar negara kot..x kesalah setakat 1 jam je dlm flight..asalkn luar negara..haha...next entry!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...