geng bloggers

Thursday, 14 March 2013

pemalas

::: salam...saya malas update ape2 citer untuk hari ni...sekian..;D
ehhh..jap2...ada citer....ada citer...huhu

::: ini cerita pasal makanan maaa..~~~


ohoiii.... rojakkk ni mmg tersedap lah kat pasar2 malam kolej2 kat upsi ni...mmg osem lah...kuah dia...yups! kuah dia mmg erm! :D



:::: ini...apebende ek...ha! iceblanded...x ingatlh nama dia ape...sbb warne biru..perisa ap nth....sape yg jenis x biasa makan bende yg pelik2 rasanye..jgn beli! haha...


:::: haaaa~~~ ini dia...saya kenal mnde ni dari kawan saya...mun...mmg x bese mkn eskrem yg x brp prnah tgk ni..tpi mun ckp, mmndangkan adik dia suka makan..*bdak kecik kan..huhu* jadi...dia taulah eskrem ni..sedap..bnyk kaler, bnyk perisa...boleh split2 lagi tu..hehe..

:::: nak cakap minggu ni minggu banyak makan pun boleh jgk ckp..bnyk lagi mknnn je...banyakkk..haha..semua jenis mknn saya akan snap..sbb sbb...suke2...boleh share kat instagram... jgn lupa follow....#airen_surayya hehe...

:::: selagi kita boleh menggunakan nikmat pancaindera rasa kita ni dengan baik...makanlah mende2 yg berkhasiat ye...hehe...*kat atas tu berkhasiat ke?* haha! x lah berkhasiat pun...tapi....makn jelah sekali sekala.....buat apa nk simpan duit ptptn tu...beli je mkanan....wahahha..~~

::: dari x nak update ap2 entry...ha! amekaw...terus ad smthing..hehhe...selamat malam!:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...