geng bloggers

Monday, 11 June 2012

i just wanna say i do ^__^

::: Assalamualaikum..selamat petang...dan selamat2..^^ esok exam der.....cm xde gaye nk exam kan? asyek updateee blogg je...huhu..helo! nk update blog pun kene ad mood tau...kalau xde mood, mmg blog ni x berbukak tau....:P


::: nak citer ni, meh lah bace jap..huhu...tanggal 11 jun 2012..hoho...jeng3..dapat msj dari k.afza, mantan s/u PERMOR (PERSATUAN PENDIDIKAN MORAL UPSI) ..hehe..
msj punye msj, kesmpulannya..k.afza nk kasi kat saya fail s/u..mase tu perasaan rsae cam..ha? fail persatuan? *gulp*


marilah kita pandang ke langit biru. kawan2...^^


::: nmpk mcm sng kan..eleh, fail je kot..? helo3..ada org kat sne?? beng! fail persatuan kot! kene jaga baik2 kot! kene pegang amanah kot! kene jaga maruah persatuan kot! kene semua2nya kot! haiihhh....


::: hurm...sebnrnye bukan senang tau dah dpt amanah ni..hurm....nmpk mcm syok kan? waahh...pen s/u  permor...tapi...berat kot jawatan ni..terima kasih sbb beri saya peluang tuk pegang jawatan ni meskipun syaa baru je bertatith2 dalam permor ni..baru nak masuk sem3 awak..mmglah tatih lagi..:P
kalau sem lepas, dpat pegang jawatan exco perhubungan awam dan antrabgsa, kirenye sem3 ni alhamdulillah dapt up skit..sebernye k.khaty yg dpat, pastu k.khty tarik diri..pastu undian setersnye berpihak pada saya..


                                                      i do do do do do....lalala~~


::: bukan giler jawatan x nak tolak ok! beng! msti korang ingt aq giler pngkat! heyy!! bukanlah! sbb nak timba pengalamnlah..yelah, klo terlibat dlm permor ni, ade lah jugk kenal2 ngn senior kan..adelah jugk tau buat itu, buat ini, kenal org sini, org sane..ha! tu tujuan dye,,,jgn ingt saya gile pngkat ok! beng! dush banyk3! :P



::: jadinye, fail tu dah ade kat tgn saya sekarng ni..time kasih k.afza sbb dah berjasa kat permor..k.afza nk kene prktikum dah...gudluck ye ajr budak2 nnti..:)
hurm...nk tulis ape lagi ek? urmm..urm...tkde dahlah.. *mmg tujuan ko buat entry ni nk bg tau pasal dpt fail je ke erin? haha beng! taklah..nk bagi tau, yg saya akan cuba jadi pen s/u yg terbaik tuk persatuan, jaga nama baik permor n smg nama permor akan terus dikenali di UPSI..HOYEAHH!



::: takutttt tgk fail s/u ni yg tebal yg amat..ngeee..:D

amanh kat atas bahu ni x  ringannn cik kakak oii.....@_@







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...