geng bloggers

Tuesday, 28 February 2012

Signature ~__~

::: tandatangan..anda ada? mestilah ada..semua orang ada tandatangn masing2..dan saya yakin, setiap tandatangn anda itu, mempunyai makna dan maksud tersurat yang tersendri..bukan sebab apa, ada kalanya, tandatangan kita tu, takde pun name kita..entah merapu-rapu je, tapi itulah bagi kita, cantik, konon-konon 'style' lah khenn....^..^


::: siapa yang tandatangan dia pada hari ni, kekal dari first2 dulu, sampailh sekarang..tak pernah berubah..kalau dalam erti kata cinta tu, macam setialah lah dgn tandangan..ada? saya rasa takde..sebab, kalu time2 kecik2 dulu..tandatangn ala2 budak comel je..kanak2 riang je..kan2..??


::: menarik kalau saya sendiri nak share dengan anda semua tentang asal-asal tandatangan saya dulu2..heee..~


memandangkn nama saya A, simbol @ mmg mnjadi trend mase 12 thun lepas...>.<

lepas bosan dgn simbol @, tukar bintang pulak..haha~ nk wat cmne..letk buln kang, len pulak..

ni sign paling simple n pemals, rasenye sekrng pun gune jgk, tapi gune time nk sign kdtgn kelas lah..sebb cepat.~

tandatgn ni direka mse form 2 kot, tapi x kekal, sbb smnjk gune sign ni, org mcm wah..surayya..
err..x nak..haha~

ahaa~~ dan ini, yg ni yg gune skrng..inspirasi dari tndtgn siti nurhaliza tau~! haha~!


ha~! macam ni lah tandatangn siti..wiee~! lebih kurang tapi x same...name pun amek ispirasi kan..xleh tiru sebijik2..^^'


::: setiap tandatangan itu pasti ada tersembunyi rahsia atau peribadi anda yang tersendiri...jom, kite kaji skit, ygmane satu anda punya~!


 Satu garisan di bawah tanda tangan
· Seorang yang sangat yakin ::: Ada personaliti yang hebat
· Agak mementingkan diri sendiri
· Percaya bahawa kebahagiaan dalam hidup sangat perlu
. Satu titik di bawah tanda tangan





· Anda kelihatan mudah dan tenang
· Cepat hilang kepercayaan pada orang anda percayai apabila dikhianati


 Tanda tangan berasaskan ejaan nama tapi sukar nampak
· Anda cerdik tapi kurang hendak berfikir
· Anda cepat menukar pandangan dan idea


Tanda tangan yang tiada kaitan dengan nama
·:: Anda sentiasa berusaha supaya smat :: Suka berselindung
· Jarang mengambil pandangan orang lain sebagai panduan hidup
· Yakin dengan kebolehan diri sendiri
   ::: dah jumpe yang mane satu anda? tak taulah betul ke tidak. tapi, cukuplah kita tgk ni sebagai suke2 je... =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...