geng bloggers

Monday, 13 February 2012

sebenar..

::: apa yang sebenar.? ini adalah benar, yang sememangnye benar melainkan benar2 belake..eh? haha..


:::  sebenar kawan..hoho..!~ susah nak cari der...susah beb! kawan kalau tak gaduh, memang tak sah, kalau tak bertegur sape 2,3 hari, memang tak lah..dengan bergaduh ni lah kita kenal kawan kita..kan3?? tak setuju? ok! korang boleh bla! haha..~


::: ASMA ZAHARI! sape? hehe.. ok ! dyelah yang sebenar..sebenarnye yang saya nak cerita.!~


konvokesyen BATCH STAM 2010..

:::: kenal semenjak form4, helo! lambatnye..ha'ah, dyelah yang lambat...masuk Ihsan form4, tapi mule2 masuk tu, bukan kenal terus..buat muke bekeng dulu..haha..lame2 baru  lah ngam...lame jugaklah..tapi tak ingtlah bile..mngkin 2, 3 bulan lepas dye masuk..



tak sangke dapat masuk UPSI sesame..tapi lain2 kos..=)

::: takkan saya nak cerita salasilah perkenalan kami dari dulu sampi sekarang kan? memang tak lah..sebab kalau 200 post pun tak cukup asernye..haha...
tapi apa yang boleh saya cakap, kitorang best berkawan walaupun pernah bergaduh! kah3! x ley bla! gaduh pasal kecik pun 2,3 hari..kadang2 tu, tak taupun, pasal ape gaduhnye..tapi tak tegur jugak..pepelik! dan ASMA akan cakap, sebab ko lah erin..haha..~! watever asem!


         ha! yang bestnye minat sama! itu yg penting..DATO' SITI NURHALIZA der..

             *snap pic dgn album dct, xcited mamcm jmpe dct depan mata..kah3!!



                wah!ini adalah penglamn n memori yg x akan dilupakn sampai bebile! jumpe ngn dct sewaktu roadtour kat Guardian,Giant Kuantan, last year waktu bulan puase! smngt ! tak tahan..huhu~!


:::: ini lah SEBENAR..<3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...