geng bloggers

Friday, 17 February 2012

DeRmAgIc!~

::: wow! dermagic? fuh! memang terbaik! 'ko dah pakai ke airen, cakap terbaik2 ni?' ahaa~~ belom...tgk respons dari pengguna dermagic lorr..
dermagic yg diilhamkan oleh DATO' SITI NURHALIZA melalui produk2 kecantikannaya simplysiti~ wieee!~




KRIM MAGIS..!! perkataan inilah saya rasa amat bersesuaian dengan tema & element yang diketengahkan dalam produk terbaru SIMPLYSITI yang menggunakan tema ungu sebagai warna temanya. DERMAGIC mempunyai formula khas yang mengandungi  PLANT ENDORPHIN iaitu satu cara membantu merangsangkan penghasilan endorfin semulajadi yang terdapat dalam kulit kita. Selain PLANT ENDORPHIN, kombinasi lain yang terdapat dalam produk DERMAGIC ini adalah KOREAN PLANT STEM CELL dan ADVANCED HYDRA-COLLAGENiaitu dapat membantu melembapkan kulit, untuk tona kulit lebih sekata, mengurangkan kedutan diwajah & garisan halus, dan sebagainya.



Rantaian DERMAGIC ini mempunyai 5 barisan yang HOT, antaranya ;
1.       DERMAGIC BEAUTY MOISTURISER
2.      DERMAGIC COMPLETE EYE CREAM
3.      DERMAGIC – YOUTH, FAIRNESS & MOOD LIFTING GENTLE SCRUB
4.      DERMAGIC INTENSIVE SERUM
5.      DERMAGIC – YOUTH, FAIRNESS & MOOD RELAXING MASK.

**** di bawah ini, antara beberapa aksi dan pose2 menarik dari dct sempena majlis pelancaran DERMAGIC ~


                      *** dct gojes giless~~!



                         *** jgn lupa dapat kn DERMAGIC di watson,guardian yg  berhmpiran..~



                    *** antara aksi dct sewaktu mjlis pelancaran DERMAGIC
                                    16.2.2012 (semalam)


~                                       
*** bersama model iklan DERMAGIC ~

*** sebenarnya saya sgt x sabar nk dapatkn produk terbaru dct ni..tapi hari tu, gi kat watson kat mega..tengok harga..mak oii..boleh beli burger 40 bungkus kot..terus x jadi beli...cukuplah dah pakai compact powder simpysiti..wiieee~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...