geng bloggers

Sunday, 19 February 2012

sesuka hati..

::: 'sesuka hati aku lah, aku nak buat ape2 pun...bukan guna duit korang pun' <-- pernah dgr ayat ni? biasa kan? biasa disebut bagi mereka yang memang suke buat ape2 je sesuka hati mereka.



                       suke hati kau je main2 sepak aq punye seliper! beng3!!! 


::: sebenrny entry ni terhasil dari satu peristiwa yang suke saya nk cerita. semalam (18.2.2012) saya naik bas dari kuantan --> tg malim..alkisahnye apabila org yg duduk di dpean saya ialah indian boys! 4 orang.


                     ops! ni semua keturunan aq bagi laa~ haha~


::: ok2..sambung balik..nak cakapkn betapa sesuka hatinya depa ni..ialah..bas tu x pasang tv lah kan...mybe rosak kot..jadi kitorng ni mmg dilenakn dengn pemandangn2 n keindahn ciptaan semulajadi ALLAH ..pastu kan..alek2, ada tayangan movie yg hnya dipratontonkn untuk 2 org tapi didengari oleh hmpir separuh ahli bas..wah! sesuka hati je kan pasang movie kat laptop kuat2..x sesuka hati ke tu? nasib bek aq x kisah..tapi nk citer itulah, sesuka hati je..nak dgr pun..pakailh earphone tu..0_o


                                         diamlah..kaulah diam! 


::: bukan tu sahaja tau..mase depa tgh tengok movie tu, langsir bergerak2..konon2nye menggnggu lah...nak tau ape depa buat? depa gi stapler langsir tu..korng ad terfikir x nk stapler langsir?haha.~! adoilah ..tolonglah faham..sangat sesuke hati ok! @_@




                   uish! jgn jadi cam citer kat atas tu..over~! haha!


p:s/ buatlh sesuka hati kalau barang tu hak korang, dan tak melibatkn gangguan org lain..sesuka hati tu boleh, tapi biarlah bertempat..takut2 mengundang ketidakselesaan orang ramai..peace!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...