geng bloggers

Tuesday, 4 February 2014

Ariana Rose

Assalamualaikum w.b.r

Hari ni cerita Ariana Rose dah episod 22. Serios semakin best. Cerita novel, mestilah semakin best. Ada jeee buat kita tertunggu-tunggu.



Tapi memandangkan TV3 ni raja segala iklan, menda tu yang aku paling menyampah sekali, so aku just record je, then tgk bila dah lepas isya'. Baru layaannn..

Cerita pasal Ariana Rose ni, aku tak tengok pun mula-mula. Tapi Kak Shila o lala telah berjaya goda aku untuk tengok. So, time tu kat kolej, jadi kita tengok kat tonton jela. Not bad. Memandangkan aku peminat setia nabila huda, so aku tengok sebab dia.

Entah ep berapa Harist muncul. Sumpah handsome gila! Lagi nyalah membuatkan aku nak tengok. Satu hari, aku wechat kak mas.Aku cakap dekat kak mas, yang muka Harist tu ada macam muka abg aziz. Kak mas menidakkan sekeras-kerasnya. Lastly, 'Airen, akak tengok ada lah iras sikit-sikit' haaa! kan. Tapi Harist handsome lagilah. Ampun abang Aziz. haha..

Handsome nye suami orang ni. oh harist...

Jadinya, Ariana Rose confirm meletup tap tup macam cerita yang ada Adi Putra berlakon tu. Haaa..teduhan kasih. Oh Adi Putra.  Asal yang aku minat je, semua laki orang, asal laki orang je semua handsome. hahaha..

Dan yang pasti OST lagu Ariana Rose ni sedap yang amat. Dayang yang nyanyi. Lagu tak tau. Hampa google sendiri. 

Selain Ariana Rose, apa lagi yang hangat? Of course lah Bukan Aku Tak Cinta. wuwooottt! Neldya Senrose ngn Sharnaaz Ahmad. Aku kalau bab-bab drama melayu ni, tip top.! Hafal. haha.

Cuti kan. berapa hari lagi tinggal. Tak nak kira.

OK bye.

wassalam

-AIREN SURAYYA-

3 comments:

siGadis Purple said...

haris ni dah kawin rupanya

Airen Surayya said...

Yups. Dah kahwin..:(

eyqa yushaiza said...

kan?? semua pelakon yang henshem2 semua laki orang.. T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...