geng bloggers

Monday, 9 July 2012

kami, mcD & pUDUraya!

:::: assalamualaikum..hai, helo!, annyesayo.. <--sampai sekarang x tau ejaan ni betul ke x..haha~ ok..kemasalan melanda diri untuk mengupdate blog...fuuhh...sbb sronok tgk tv kan..jadi mls sgt nak bukak laptop..tv lagi besstt maaa...:))


::: sebenarnye citer ni dah lame..hehe...cume, saje je, fisrt sekali sbb nk buat atik n mun jeles..wakakaka...naseblah ye.hihihi....




:: spt biase, kalau time nak balik cuti, mmg nai adalah peneman setia la..walau badai belanda, walau tersalah beli tiket, walau beg berat gilesss, walau hmpir2 tertinggal bas gara2 bgn lewat, walau hujan dan panas kami x akan berpisah..haha  *ayat x leh bla..semua tu pernah berlaku yek..spnjg setahun dah kat upsi, yups! mcm2 mnde yg kami berdua alami..cewahh..haha


:: so, kerana janji, nai telah tepati janjinye..yeahh! tulah, gara2 mrkh lebih 1.5 dari aq kan..naseblah yek..aq mintak roti ngn air je blnje dlm bas..alek2, nai belanjeee mcD...muahaha....sila jelesss atik n mun..haha~


hahaa~ pic ni mmg sngaja nk suruh atik n mun tgk...*nai yg suruh..ngee...D

sila tgk burger tu ok...tgk2..smpai terkeluar2..:p

kalau dah time mkn, x yah nk cover sgt lah kn...heeee...*ni mmg muke x leh bla sgt dh ni..huhu

korang tau kan, nai sgt susah nk snap pic dye, cam budak kecik..asyek bergerak je..haha

ni lai satu..haishh!

akhirnye! but still tgn tu laju je nk menepis...:P

nai membebel wei sbb mcD bnyk sgt gune kertas n palstik tuk penyediaan...haha

bakal ahli geo ni sgt risau tntg sampah2 yg sgt bnyk..*mcm bese, nai ttp dengan bebelannye..aq pun mengangguk je..haha
::: sebenarnye bukan sng nk cari mcD ni...senangnye kalau org bese, tapi kami ni..haa! tahu2 je lah kan...mmg mcm rusa masuk kampung, terpinga2..naseb bek ade kakak mun2, haha...pusing sane, pusing sini..nai yakin je yg mcD belah sane2..syok jln2, alek2 salah arah..beng! pusing smula, rupe2nye, belah sini..benglah! yelah, lagipun, mcD yg kat pudu ni, warne 'kelabu'..makk aikk..mmg x lah kan...naseb bek mata kitorang ni tajam+lagi dgn lapoo..ha! kalau x, mmg x cam..


:::: kpd nai, tq bnyk2 ye sbb blnje..mun n atik..* saje nk mntion nme korang bnyk kali...nk jugek kah? sila mntk ngn nai yek..haha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...