geng bloggers

Thursday, 26 July 2012

agak-agak berpeluang lagi x? hurm....

::: assamualaikum...fuhhhh~! dilemaa...~~ erghH! (bese2 je erin..x yah berie ngat..eh? hihi...bukan ape...mnde ni yg den x suke ni...korang tgk ni...tgk..tgk!


izkan...saya share pic ni..hehe..:)) *kalau dye bukk blog saya * huhu..

::: kebegangan melanda apabila datuk siti nurhaliza datang TANJUNG MALIM time den kat rompin! arghhhh!!! stress! time den kat sane...xde pulak tokti nk dtg...adoilahhh....mmglah tokti ni...dahlah kat tg malim..meme dekat tmpt den belajr..haish...

::: tapi2....sedikit kelegaan apabila roudtour ni ada kat kuantan jgk..tapi! tapi! masalahnye...knp dekat kuantan tu pukul 4 petang????????????? adoilahh....ni lagi satu..dahlah bas kuantan ke rompin kalau xpres pkul 5...mmg x lah klo tokti dtg pkul 4 ptg tepat...sbb before tu dye kat trengganu..ayooooo tokti.....@_@

::: sememangnya saya dah merayu dekat mak dah tadi..dan mak mmg sekeras2nye tak bagi..sbb mak cakap.. ; dah2lah ya, x baik taksub sgt ke manusia, tak mati nye x jmpe siti " beng! terdiam! terpane! terkaku! toing3...mak tak kasi! huwaaaa..:((((

:::: tapi..tapi....setelah dipujuk dan memujuk dan terus pujuk..mak kerana memahami minat anak dye...pun membenarkan.! wuhooooooooooo! mmg senyum lah den memangjang...tetapi! *ade lagi tapi nye? hehe..

:::: nak pegi tu xde masalah..sbb last year pun time pose jgk den jumpe tokti..*tapi erin, mase tu abah ko yg hantar, kali ni* <-- ha! ni yg masalahnye..kompemlah abah x hntr, sbb abah dah keje kat segamat...tu satu..yg kedua, pukul 4 ok..tu x tntu, sbb jnji melayu ni, nth2 pkul 5 baru tokti dtg..hehe..yg ketiga, nak ablik rompin cmne???? bas dah xde!! huwaaa.....:((

:::: so, inilah yg memeningkan..knplah tokti x pegi ke kntn dulu, baru dye pegi terengganu..knplah tokti tak pegi buat kat tg malim time aq ad kat sane..kenape?????????? dush! *erin, sabooo* jadinye...mmg saya nk sgt pegi! x kire! nk jgk! dah ajak dah asem..tapi dia awal2 lagi dah ckp, dye  xleh pegi, sbb rumah dye x siap kemas lagi, so mak dye x akan bagi jejalan mane2...so? den? x kan sesorang..

::: tiba2..*aish.,,ade lagi tibe2 ko..* hehe...along ckp dye nk g jejalan kuantan, so dye leh teman aq..aq pun yes! tapi, ya, along x jnaji, tgk dululah..lagipun lmbt lagi kan...6 ogos kan..huhu..mmglah..so, hrpn aq hnyelah pada along je ni...kalau aq x dpt lah jgk..hurm.. so sad..nk jumpe tokti lagi...nak jumpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

::: nak je saya ucap TERIMA KASIH kat tokti sbb uat kat tg malim time saya kat rompin..*x habes2 lagi isu tg malim tu* mestilah! kalau saya kat tg mlim, x yah fkir smua2 ni...pegi free balik free je..cuem guna duit nk beli simplysiti je..ni dah kat rompin, nak g kuantan...haiyaaa! masalahnye sbb pkul 4, kalau tgh hariu..settle masalhku..! oh along, ya sgt mengharap pada awak..plisssss..kasihanilah adikmu ini..sob2..:(((

p/s: kompem mimpi jmpe tokti mlm ni..ngeee.:DD haha! dush!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...