geng bloggers

Friday, 20 January 2012

Januari

ASSALAMUALAIKUM...


::: Sebenarnye dah kali ke-3 buat blog, tapi atas kesibukan sebagai seorang pelajar, masa sangat menghalang saya meneruskan minat saya iaitu berkarya. Yups!! saya gilekan berkarya! Berkarya dapat menunjukkan seni, menunjukkan xpression, luahan dan sebagainya. ops! u never know me yet right?! ok, let me intrduce myself first!


::::: Nama saya diberi oleh 2 gabungan insan yang paling saya sayang iaitu mak dan arwah nenek saya. Surayya:: wan yg kasi..name ala2 kampung sikit kan?haha...bukan ala2, mmg ye pun! meanwhile Airen :: mak yang kasi. mak cakap, konon2, nk name yg moden2 sikit..haha..amekaw!sekali Airen terus yg kuar..so, jadilh 2 gabungn iaitu 
AIREN SURAYYA BT KHAIRU ANUAR. Secara jujurnya, kalau di kampung, memang orang panggil saya Surayya, atau Ya..senang kan, dan kalau di sekolah org panggil saya Airen. 


Sebenarnye, 2 karektor yang berbeza.! sangat berbeza. Airen:: dye lebih kepada agresif, sempoi, gile2, ade kalenye loklak <-- faham x? ahha..lebih kurang macam koya lah mksud dye..tapi kalau Surayya::: lebih kepada mcm segan2 *errr..haha.., malu2, lebih pasif, dan lebih ala2 macam budak kampung...haha..~ sebenarnye hnye bbrp org je yg saya bole terima panggl saya surayya..iaitu, kak nani,kak murni, kak salmi, kak ani, ust khalid,ustzh hanisah,  saya, dan sume guru kat ganchong lah..haha..~ sebab dyorang  pnggil pnggil saya surayya dari awal, dan kalu dyorng saya airen, mmg x lah wei, janggal rase...yg lain? no! x yahlh pnggil surayya..airen cukup! ngee..:D
*saya pernah kerja kat sma-ganchong sblm masuk u dgn bff saya..:)


yeay! it's me! AIREN SURAYYA..


::::::: Sesiapa pun yang kenal saya, pastinya mereka akn tahu yg saya sgt meminati
 DATO' SITI NURHALIZA, sangat! dari kawan, sampai ke fmly, sampai ke cikgu2 pun tahu, saya minat DCT..*rngksn nme ct, nk tulis full pnjg sgt.. sehinggakan, dyorng boleh ckp, sudah2 lah ct nye..sikit2 je..haha..~ watever..!ct 4 ever..no sikit2, no sekejp2, no xde2..haha..kenape ct? soalan ni hmpir berpuluh2 yg tanye, dan jawapan saya sgt ringkas..~! sebab x de org lain yg saya minat. tu je..betul! saya x minat org lain..sekarng ni trend korea ke, trend indie band ke, trend najuwa latif ke..ape2 ke..saya tetap trend ct.!  saya buka jenis berpaling arus bila ada yang baru..cewahh..ayat..tak boley bla..haha..~




one of my fav pics..*siti ketika trip ke korea
                                                




kate2 ni yang sebenarnye bagi saya semangt untuk berkarya..=)

:::: Saya suke quote..dan saya memang bnyk 'mencurik' quotes dari nurul google..hanya di situ saya mampu perolehi, nak buat quote sendiri, x pandai! hehe...and one of my fav quote pic dari teacher saya sendiri...jap! nak tunjuk..ni dye..kat bawah! black sorry~


black! yeayh! black is cool! SORRY...~*tecer fazila
:::: fav song? uish! susah nak cakap...satu nye, sebab cnfrm2 lah sume lagu DCT..name pun peminat kan..ahhaa~ so, mestilh lagu dye..semua ok! xde yg terkecuali..tapi kalau lagu lain, lagu 1:: misha's song! terutamnya, BBC<-- bunge2 cinta... sgt sadis lagu tu.. 2:: opick's song! semua..semua mmberi inspirasi..*baru je minat opick ni sebenarnye..hehe... 3:: beribu sesalan (ning, jac, shila) sangat suke, frst time dgr, terus jatuh cinta!  4:: patah seribu , sebenrnye saya x suke langsung lagu ni..amekaw!terus terang, tapi, bile saya cube jugk dgr smpai abes, sbb sume org ckp, patah seribu best, jadi sy pun kene lah dgr kan, owh! rupe2 nye mmg best pun, dan saya terus sukekannye! wiieee~~ dan bla bla bla..sgt banyk..tapi ni diantaranya.


bunga-bunga cinta..;)


                                     :::ni link ------>  http://www.youtube.com/watch?v=pkRrz7eRxKk




                                                                                                                                                   ~assn~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...