geng bloggers

Monday, 2 April 2012

erk!

::: hoyeah! esok mid term..errkk! sonok midterm time sblm cuti bkn sbb ape...sbb mse cuti nnti..boleh horey2 skit...=) tapi itulah...banyak lagi ni tak bace...lalalala~~ *yg pnting update blog lu..;p


:::: kalau time study, saya mmg jenis dgr lagu.! ha'ah...memang kalau nk kira peratus yg masuk tu tak taulah bnyk ke tak, tapi yg pastinya..memang kene dgr lagu, tak kesahlh lagu ke ape2..tapi msti ad smthing yg bolh buat halwa telinga ni sedap je...




kalau dah nmenye pemint siti..semengnya lagu dct lah yg jadi mangse..=)


::: start dari SMA lagi..time SMA hari tu, frm 4, balik umah..time cuti raya..naik cuti terus exam..tapi sememannya mengahafal tu sambil dgr lagu..mase STAM pun cenggitu gak...mmg dgr lagu..kat telinga ni mmg radio no satulah...tak pisah..haiyyaa...




pendidikan moral bla3.....


::: alhamdulillah lah result ok..ok je..tak bagus pun, mungkin kalau x dgr lagu2 ni, dye jadi bagus kot..kot lah..huhu...walaupepun, tak keshlah, dgr lagu ke ape ke, tgh fb ke x fb ke..ape2 jelah..janji korang tak menyesal kalau x boleh jawab esok! ok..smpi kat sini je...esok midterm Dr Ratu wei......kbye! assalamualaikum..=)


baca cenggini pun boleh..jnji bace..ngeee..:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...