geng bloggers

Tuesday, 2 April 2013

#HappyAnniversary18SitiNurhaliza!!

::::: assalamualaikum....WELCOME APRIL 2013!

seronoknya dah april...*sebnrnye x brp seronok ha3..sbb eseimen bnyk kene submit, okey lupakan yg boleh memeningkan dan merungsingkna kepala tu..

ap2 pun, Happy Anniversary 18 Siti Nurhaliza, the only one sweetheart  malaysia! really proud to be one of your millions fans! 

::: malam 1 April tu, ha..kat twitter, jenuhlah sitizoners ni buat hashtag #18YearsWithSitiNurhaliza. nk pastikn trending...tapi, xde rezeki, susah derr nak trending kat twitter..cukuplah kak ct trending di hati kami sitizoners..ececehh.haha

:::: erm, sorylah, ingatkan nak post pic2 dengan tokti masa pernah jumpa dia dulu2..tapi, time tu, tokti tak pakai full hijab lagi, so..hope understand..:D

::: nak share lah pic tokti yang baru2 je dia post kat instagram..ha, follow lah dia...#ctdk





:::: ramai yang cakap, lpas tokti pakai full hijab+shawl cenggini...bertmbah lah muda+remaja+comel+++...

::::: semoga tahun ke -18 ni, kerjaya seni beliau terus berjaya, diberkati Allah..dan semoga cepat2 dapat baby...heee..:D 

::: tak dapat pergi gathering sitizoners bersama tokti ahad ni 7.4 sbb hati lebih tak sabar nak jumpa mak! makkk! 

:::: btw, congrats kak ct~! much love : sincerely : your loyal fan..:)))  -AIREN SURAYYA-

1 comment:

Aida Ismail said...

Comelnya kak Iti. Adore her very much!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...