geng bloggers

Sunday, 16 June 2013

Viva Forever ^__^

 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

:: heee...dah lama x upadate blog..malas sgt! tu jee...tapi, hari ni ada post special punye..:)

::: sebenarnye semester 4 kami dah berakhir, sedih? sedihlah jugak..nak akhiri zaman2 junior kan..^^"

::: MY HOUSEMATES and ROOMATE



::: kenal dah 2 tahun, tapi lebih rapat sejak kebelakangan ni bila, kami duduk sama2, makan sama2, borak sama2, lagho sama2, tgk 'wayang' sama2, hmpir sume sama2..nama pun housemate kheeenn.....-,-

::: Nurul Munirah Bt Mohamad Marzuki, Nurul Ashila Bt Ibrahim, Siti Khatijah Bt Azis terima kasih sebab baik sgt..antaranya:

1) sebab rajin sangat pegi pasar malam tg malim, dan tolong belikan makanan untuk orang yang tak rajin ni..haha..kalau x pernh kot kita berempat pegi same2..nmpk x kat situ? haha..

2) sebab rajin jugak beli makanan kalau hari cuti..*apa pasal sume berunsurkan makanan ni.? okey, kita manusia yg x pernh rasa kenyang...haha..

3) untuk mun, terima kasih sebab jadi 'bibik' sejati aq..walaupun kadang2 aq pun 'bibik' ko jgk..haha...:p

4) untuk kak shila, terima kasih sbb selalu tolong2 ap yg perlu..*nk spesifikkan ermm.antaranya, buat air kot bile kite nk mkn...haha...

5) untuk kak khaty, terima kasih sbb selalu jadi kaunter tiket saya..haha...dan terima kasih jgk untuk semuanya...:)

6) dan kebaikan2 yg lain...x payah nak tulis sgtlah..nnti korang sume kembang bermangkuk2..@.@

::: halalkan segala yang terambil, mengambil, diambil..dan segala2nya...kalau betul2 rezeki kita, dapat lagi satu umah sem depan kan? banykkan doa bulan puasa ni, semoga impian kita tercapai, tingkat 1 yg penting..haha

malam add course..kat kampus baru..ingt? konon jauh..padahal..haha

excited kali pertama pakai baju korporat kann.....

malam teater..hoyeah! 

kelasss bi..tema tudung..aiskrim pedalpop..haha

kat kelas dr suppiah..ingt x mun2 n kak shila? 2-2 nk pastikn gmbr kurussss
macam biasa, kak shila x pernah nak duduk diam..haha

seyesly, aq rasa aq mcm modelll sgt..haha..gara2 pakai kasut kak mah..*hari last sem3

sphagetians night out! tapi mlm ni kita makan kueh teaww mehh

malam meeeting permor..korng paksa aq amek pic ni kannnnnn

kak shila buat pertama kalinya naik train..excited! haha

mun, ni rupenye koje mereka berdua kita xde..haha

aq merelakan diri duduk di tgh2 org yg konon2 kecik..haha

seyesly, kak khty, apa yg sdg kita buat ni?? ahha..~~ *lepas anugerah dekan sem2
excited nk tgk kak mahh kan..! haha

malam yatt hamzah datang....mun smngt pakai baju kurung...haha

jalan2...okey! tgk muka kak shila...hahahhahhaa

macam biasa lagi! tgk kak shila...spoiler..haha

nasyid kah? haha
muka ni ko nmpk besar pada aq mun..haha

hahahhaa.....no caption! buat sndri...

okey..okeyy..okeyyy...yg penting silang kaki haha
kfc timeeee..~~~

nmpk x gigih nak pastikan muka masing2 msuk dlm camera..haha..

::::: semoga ukhwah kita kekal hingga akhir hayat kerana Allah..:')

VIVA FOREVER...:)


1 comment:

Miss 'S'_ Gelakcute said...

Hahahhaaahhaha..nak tergelak tgk gmbr muda2 dlu...yg lbh lucu lg gmbr yg pakai bju kain sarung tu..spoil sungguh....hahahhahahaha bak kata Haris Saway...x leh blah.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...